Saturday, August 17, 2013

Sewaktu bermulanya berjumpa Mr Right

Assalammualaikum....
Hai!
Tetiba tajuk nie kann..Hahaha..Actually ade je dia dimana.. Tapi macam nie cerita dia.. Tarikh memang tak ingat dalam bulan 12 macam tue lah kan.. Sebelum terjumpa tue.. Cik nely whassup semua sebab cik nely pakai nombor baru..then tetiba tergerak hati whassup Mr Right.. Mr right pun balas dan mengapa hilang macam tue sahaja then Mr right explain..Memang cik nely tak kisah pun dengan dia sebab cik nely tak de pun perasaan walaupun dulu pernah bersama ttt!! And then whassup macam biasa.. Dan ada hari itu cik nely kuar dengan kezens cik nely jalan jalan KL and then dah sampai maluri.. Cik anis malas nak balik naik bas dan text lah kawan dia dan juga kawan kepada Mr Right..👍😉😉.. Then Mr.A(kawan dia tue) pun datang bawak kete dan jumpa di KFC.. Kebetulan Cik Nely pun nak beli KFC tuk Mama Cik Nely.. And then Mr.A tue pun belanja makan kat Pizza Hut dan dia pun ajak Mr.Right sekali.. Di situ permulaan nyer.. Sewaktu tue cik nely dan Mr. Right masih text tapi just simple no fefeling pun.. 😝😝

No comments: