Sunday, April 24, 2011

uSEr bUsinEss syStEm : pAyrOLL



fUhh!!! lemah nyer subjek UBS nie. tak larat dah nak tengok lapy jew. dengan subjek Business statistic & aDvanced bUsinEss cAlculation lAgi lah. 3 subjek pun tak larat nak cover dh. bljar Ubs nie mcam keretapi madam tue ajar. xsempat nak ikut. pening giler. arghh!!! xtahulah nak wat camne lagi dah nie.


Saturday, April 23, 2011

sicOmEL+sitEmBAm+siGebU+sipUtih= AFIF ZAKHWAN




sabtu, 23 aPriL 2011 storiEs: xjUmpe diA lAgi >>>

sehingga ari nie tak jumpe2 dia lagi. sedih hati nie rasenyer. nak sangat tengok muka dia. tapi sehingga sekarang tak jumpe dia lagi. nak balik KUANTAN tapi adew claz skrang sabtu & ahad. lame lagi dia nak balik KL ni. bulan 6 nie pulak tuH~ ~..tak sangka abg aku dah ade anak. hmm dan aku dah jadi makcik. wah rse mcam dah tua pulak. muda2 lagi abg aku dah ade anak. bulan 9 lagi seorang kuar. klu lelaki jugak. tak tahulah cmne nnt. klu perempuan pun macam lelaki jgak. hurm ~ ~ sabar jewlah ~ ~

sedih hati niE xjumpe AFIF ZAKHWAN >>>
cepatlah balik sini >>>
nak peluk kamu nie >>>
nak dukung kamu nie >>>
nak jaga kamu nnt >>>

Wednesday, April 20, 2011

bigGest mirAcLes 20 ApriL 2011 >>>

jAM : 0647 a.m tErseDAr DARi tiDur, mendapat mEsej DAri abG bOboy,
                    tExt: Perhatian kpada semua ahli keluarga...Akma iaitu isteri boy 
                            telah slamat melahirkan bayi lelaki pada pukul 3.10 am....
                            Harap maklum....

          aLhamdulilah, akhirnyer penantian yang ditunggu2 family..akhirnyer dia lahir juga dimuka bumi jugak.
          <<MAK sU sAys: hAi bAby bOy biLer dApat jUmpe kAMu nIe, nAK pELuk KAmu!! nAk ciUm kAMu!! nAk dUkunG kAMu!!>>     
                                  ~ ~muKA kAMu mAcAm abANg(dAddy dIA) sAya lAh ~ ~
                                    ~ ~ hiDung KAMu cAntik mAcAm mUmmy kAMu ~ ~

Saturday, April 16, 2011

dAh LAMa tAK updATe bLog niE >>>

stOriES : aKhirnyeR mEndApat pEtunjUk dARinyEr


mungkin selama ini aku mencari-cari sesuatu yang tak pasti. dengan kesabaran aku. akhirnyer tuhan memberi petunjuk kepada aku. alhamdulilah, aku dapat melalui nyer. sekarang aku happy coz my besties ada disisi walaupun dia buzy ngan study ,assingment n Mr.Domo. biar kawan2 aku hepy walaupun aku tak hepy.
thankz kawan-kawan coz bagi pandangan dah menjadi peneman saya.

sayang+rindualways+cinta+suka=
 NURUL SYUHADAH RADZI

Saturday, April 2, 2011

pERkAhwinAN coUszINS sIS WAni ~ ~ ~

inilah gambar yang sempat aku ambik :)


















inilah sebahagian gambar-gambar yang aku dapat ambik. sangat best waktu kita orang meriahkan majlis kahwin sis wani dan abg iS. macam berlaku waktu nie. khemah terbang lah. tapi kerjasama yang penting kalau kita nak buat secara gotong royong. waktu nikah pakaian warna hijau dan belah malam berinai pakaian warna silver pulak. seperti korang lihat kan waktu sanding warna baju purple dah tema purple. purle lah kan. apa-apa pun  tahniah kepada dua mempelai. semoga dipanjangkan jodoh higga akhir hayat dan bertemu di syurga. semoga dkurniakan anak-anak yang ramai.