Sunday, October 30, 2011

PiALa MALaySiA miLIk NEGERI SEMBILAN >>>

Kalau di Malaysia, Piala Malaysia adalah satu kejohanan bola sepak yang sangat berprestij di negara Malaysia dan juga antara kejohanan yang tertua di rantau Asia dan perlawanan akhir Piala Malaysia 2011 ini akan menutup tirai musim tahunan bola sepak negara.










SHAH ALAM: Negeri Sembilan menjulang Piala Malaysia buat kali ketiga selepas mengalahkan Terengganu 2-1 dalam perlawanan akhir malam ini.
Terengganu memulakan jaringan pada minit ke-59 dengan jaringan oleh Mohd Ashaari Samsudin.
Negeri Sembilan berjaya menyamakan kedudukan akibat kesilapan penjaga gol Terengganu, Mohd Sharbinee Allawee Ramli, yang gagal menangkap kemas sepakan S Kunalan pada minit ke-81.

Lima minit kemudian, Negeri Sembilan berjaya menghasilkan satu lagi gol hasil jaringan Hairuddin Omar pada minit ke-86, memastikan kemenangan untuk Negeri Sembilan.


Friday, October 28, 2011

I LOVE YOU Re-Pe-Pe-Peat :))


Verse 1
It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with best we own
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A center full of miracle, lyrical
You've saved my life again
And I want you to know baby

Chorus
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

Verse 2
Cursing me, boy you played through my mind like a symphony
There's no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I've been rescued
I've been set free
I am hyptonized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are...I want you to know baby

Chorus
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

Bridge
No one can pause
You stand alone, to every record I own
Music to my hear that's what you are
A song that goes on and on

Chorus
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

I love you...like a love song...

Read more: http://www.hiplyrics.com/lyrics/love-you-like-a-love-song-by-selena-gomez-the-scene-lyrics.html#ixzz1c5etHh8U

eSok pErLAwAnan NEgEri SemBiLAn VS tErenGGAnu >>>

pLAnnINg SABTU 29hb October 2011 >>>

6.00 a.m : Bangun dari tido, bersihkan diri dan solat
6.45 a.m : Sarapan Pagi
7.30 a.m : Pergi Kerja
1.00 p.m : TiMe LunCH!
6.00 p.m : Balik Dari kerja
7.00 p.m : Balik dari kerja, bersihkan diri, dan solat
8.00 p.m : makan malam :)
8.45 p.m : TENGOK BOLA ! ! ! !
 
SAYA cik NELY pAstikAN NEGERI SEMBILAN MONANG K !
Ha! bukan main lagi cik nely menyokong 100% pasukan NEGERI SEMBILAN
sebab ada dia
.
.
.





T A P I !
Diorang memang perform bagus puunn..
Credit for ZAQUAN ADHA & AIDIL ZAFUAN

Wednesday, October 26, 2011

kUrsUS kAhwIn pErTAma kAlinyEr 23hb Oct 2011 >>>


assalammualaikum...
HA! pelik tak tetibe cik nely upload gambar nie???
sEbenarnyer cik nely dah pergi KURSUS KAHWIN taw :)
ha..ha..ha..ha.. MAmA cIk nELy cakap dah gatal nak kahwin lah tUH!
kelakar kan mama cik nely nie..
actually cik nely belum lagi nak kahwin.
cik nely pergi sebab cik nely tak tahu nak buat apa kan..then tetiba kakak cik nely kata nak pergi PROGRAM KURSUS KAHWIN kat PWTC.. tanpa memikirkan cik Nely pergi dengan sukarelanyer cik wah!
apa yang cik nely dapat dari kursus tue..banyak dititik beratkan bAb AKIDAH..
bagaimana nak menguruskan kewangan..macam mana nak didik anak2 kita nanti..tapi bila tiba korang pergi nantikan kenalah OPEN MIINDED taw ! USTZ & USTZAH mmg sPOrting GILER2..
sO nanti cik NELy nak pergi lagi dengan pasangan cik nely pulak !!
S A N G A T B E S T !

Saturday, October 22, 2011

hEpy bIrthdAY 20hb oCt 2011>>>





inilah boss cik nely, yang selalu mengajar nely erti kepatuhan dan kedisplinan diri, dia tak suka orang buat keje lambat2, dia selalu marah kalau tak ikut cara dia..kalau sesiapa staff dia kene marah dari dia, mesti akan cakap nak resigned. tapi bukan ck nely taw.

hari ke-esokkan nyer...
.
.


michelle belanja makan kat SECRET RECIPE..
nak tahu cik nely makan apew???
.
.
dan air
.
.

time dissert pula
.
.
.

HEPY for ENJOY CELEBRATE bIRTHDAY MICHELLE :))

Sunday, October 16, 2011

uPDATes >>>>

tetibe rase nak update blog yang dah seperti usang, seperti aku dah lupakan rumah jew :))
hai members saya, lama..lama..lama..lama..lama dan lama cik nely tak updates blogkan..
cik nely buzy dengan keje sekarang nie. MY LIFE IS WORK EVERYDAY..wAH!! tak nak kalah prinsip hidup macam tuE kAn ;))
 tAkde apa lah nak ceter.. cik nely sekeluarga sihat semuanya..sibuk dengan cik AFIF ZAKHWAN jew kat rumah :))

PICTURE FRESHIE >>