Monday, November 21, 2011

Badrul Baktiar My Captain >>>




Dulu, Zaquan Adha dan Aidil Zafuan :)
S E K A R A N G 
.
.
.


B A D R U L B A K T I A R :)
Itu Jew ???
Profile >>
Baddrol Bakhtiar (born February 1, 1988 in Sungai PetaniKedah), nicknamed 'Bad', is a Malaysian footballer who plays for Kedah FA in the Malaysia Super League. He is usually employed in the right side of the midfield role, although he has often been deployed as a left-sided midfielder. He also a member of Malaysia nationalMalaysia U-23 and former Malaysia U-20 squad.

Carrer >>
Baddrol started out playing for the Kedah FA President Cup squad. He was noticed by Kedah's scouts and joined the Canaries'SUKMA 2006 silver medalists starting eleven. After his performance in SUKMA, Baddrol signed his first professional contract with Kedah on November 2006.
Baddrol has been promoted to the senior team starting from the 2006/07 M.League season and established himself in Kedah's first team squad, competing with K. Soley as a right winger and Mohd Khyril Muhymeen Zambri in the left side.
Nevertheless, after K. Soley left Kedah to join their local rivals, Perlis FA, he proved himself as one of the best young talent of the Kedah youth system. Starting from the 2007/08 season, Baddrol became a first team regular for Mohd Azraai Khor Abdullah's squad and performed well with his ability to terrorise defenders in the Super League with his pace and trickery with the ball.
In the 2007/08 season, he scored 14 goals throughout the season - 8 goals in the Malaysian Super League, 2 goals in the Malaysia FA CupMalaysia Cup and AFC Cup.
For the 2011 season, Baddrol became the team top scorer with 9 goals. Baddrol also scored a powerful long range goal againstTerengganu FA.

HA ! DAH FAHAM :)
CrEdit tOo My CAptAin

7 buLAn uSiA diA 20.11.2011 >>>

KELETAh si KEciL >>







aLhAmduLiLAh 16 Nov 2011 >>>


assalammualaikum >>>
alhamdulilah..dapat kita berjumpe lagi yer :))
dah lama tak updated blog kan ???
dan ceter yang cik nely nak ceter pun dah lama dah nie :)
ha..pada petang tue kan, tetiba cik nely dapat surat taw :))

NAK TAHU SURAT APEW???

Cik nely dah comform kat tempat kerja :))
hasil usaha selama ini,
selama 3 bulan cik nely didalam permerhatian.
fuhh!! biasalah kenalah ringan tulangkan :))
hahahahahha :)

So planning cik nely 

mencari asset !

Wednesday, November 16, 2011

mAsa depAN yAng tidAk pAsti >>>


assalammualikum...
hai K A W A N !
cik nely buzy kerja lah, nak update pun xsempat dah, byk story nak ceter, tp hari nak ceter pasal masa depan cik nely yang tak tahu apa akan berlaku :)
beberapa hari dan berminggu2, cik nely banyak berpikir, alhamdulilah ade pakcik2 cik nely banyak bagi nasihat dan bagi jalan tuk kita merancang masa depan,
minggu lepas, abg cik nely bertanyakan pasal masa depan cik nely :)
dan cik nely terus terdiam dan berpikir dan terus jew menjawab 'tak tahu',
entahlah, klu dipirkan masa depan, semua yang nak terbaik betul tak???
 cik nely nak jugak ada 
.

.
.

rasa susah jew kalau nak pikir kan masa depan, takot salah merancang dan tersilap langkah.
bagi cik nely lah, kita sepatutnya ade orang yang berpengalan lebih untuk selok belok pembelian or urusan jual belikan.
insyallah, kita mulakan sikap tuk memikirkan masa depan, jangan pikir enjoy sahaja, dan takot mneyesal kemudian hari. dan jangan pikir duniawi sahaja, akhirat pun pikirkan juga :)
harap2 kawan cik nely bijak merancang masa depan okey :)

.

Thursday, November 10, 2011

cik nELY suKA tEngOk dioRANg :)

H A I S E M U A :))
entah dan tak tahu kenapa cik nely suka tengok diorang :))
SICANTIK & SI HENSEM = SEPADAN

sayang semua cer tengok gambar pra wedding diorang >>>














kalau kawan2 suka tengok diorang
tengoklah lah link yang dua diatas ini :))
 JELES CAMPAI LEMBAM yer cik nely :)




hAPpy MOndAy with coUsinz 7 nOvEmber 2011>>>

assalammualaikum....
hari nie cik nely nak ceter pasal apa eaaaa...
ha !!! adA story :))
hari isnin hari tue. cik nely kuar ngan sis cik nely taw :)
kita orang pergi time square :))
jalan satu hari dan gelak sakan( kepoh taw cik nely nie) pun satu hari :))

 nak tgk tak picture kte org >>>



dan kita pantang taw !

P
A
N
T
A
N
G

SNAP PICTURE !!
.









.
abang TV3 nIe B U A T saya gelak campai LEBAM !


untunglah sepupu cik nely nie, hari2 buat oarng tersenyum :))
.
.
tengok bila rupa cik nely gelak sakan :)



D A N K I T A B A L I K >>>
GEMBIRA :)







inilah story cik nely nak cter
dah basi agaknyer :)