Wednesday, November 16, 2011

mAsa depAN yAng tidAk pAsti >>>


assalammualikum...
hai K A W A N !
cik nely buzy kerja lah, nak update pun xsempat dah, byk story nak ceter, tp hari nak ceter pasal masa depan cik nely yang tak tahu apa akan berlaku :)
beberapa hari dan berminggu2, cik nely banyak berpikir, alhamdulilah ade pakcik2 cik nely banyak bagi nasihat dan bagi jalan tuk kita merancang masa depan,
minggu lepas, abg cik nely bertanyakan pasal masa depan cik nely :)
dan cik nely terus terdiam dan berpikir dan terus jew menjawab 'tak tahu',
entahlah, klu dipirkan masa depan, semua yang nak terbaik betul tak???
 cik nely nak jugak ada 
.

.
.

rasa susah jew kalau nak pikir kan masa depan, takot salah merancang dan tersilap langkah.
bagi cik nely lah, kita sepatutnya ade orang yang berpengalan lebih untuk selok belok pembelian or urusan jual belikan.
insyallah, kita mulakan sikap tuk memikirkan masa depan, jangan pikir enjoy sahaja, dan takot mneyesal kemudian hari. dan jangan pikir duniawi sahaja, akhirat pun pikirkan juga :)
harap2 kawan cik nely bijak merancang masa depan okey :)

.

No comments: