Monday, February 28, 2011

<<<dI sAat AKu mEncINTAimU>>>
dia..NURUL SYUHADA RADZi
dia seorang yang sangat memahami...kalau korang nak tahu dia tak suka kalau orang tak cakap dia comel..hehehe(jOking)..dia sebenarnyer seorang yang tetap pendirian nyer..kalau nak sesuatu dia akan dapatkan juga..dia seorang yang manja..setiap malam aku akan tidokan dia..nyanyikan lagu untuk dia..dia sangat suka dan tido dia akan tido dengan lena...kalau dia demam dia mesti merengek..tapi dia tak mengada2 kalau korang nak tahu...dia sentiasa bagi pengajaran dan nasihat kat kawan2 dia..lagi2 kalau pasal cinta..dia sentiasa jaga kalau bab2 kawan nie...terutama dia sangat prihatin bab aku(ewah)..sebab tue AKU SAYANG DIA SESANGAT!!!..dia tak pernah mengukit..dia tak pernah berkira dan dia sangat suka tolong kawan2 dia..lagi2 aku niE ha!!..kalau korang nak kenal dia korang cuba kawan ngan dia..dia mesti suka..

My biGgEst FAmILy

inilah family yang dia sayang sesangat..walaupun tak membesar didepan mata..tapi rindu dan ingatan sentiasa ingat setiap masa..AYAH..IBU..manja sayang sangat iBU N AYAH walaupun manja jarang balik ke rumah IBU N AYAH..tapi dalam fikiran manja sentiasa ingat "IBu tgh buat apew" n "ayah sihat kew tidak"??...AYAH n IBU janganlah kecik hati taw sebab manja jarang balik sana...manja sentiasa ingat family ini...sebab manja SAYANG sesangat...
>ABG HAIRI N ABG GMAN...walaupun manja jarang bercakap n jarang kita berjumpa..percayalah kamu berdua sentiasa ada di hati manja...manja bangga ada abg2 macam kamu..yang penting manja sayang kamu berdua...
> to all my sister: sis RINA, sis CT, sis KIAH, sis ZURA, sis NOR, sis SYIMA n sis IZA..manja sangat bangga dapat kakak2 macam kamu semua...semua cantik, lawa, comel dan kecik2 orang nyer...seronok ada ramai kakak-kakak macam kamu semua...semua muka sama saje tak de beza nyer.."ape orang cakap satu acuan"hehehehe...walaupun kita tak bape rapat..tapi bagi manja..manja suka N senang dapat kakak macam kamu semua..sayang sIS sesangat!!!!

pRensAtaTion iS sOo bORinG!!!

bErmiNggU-mInggU ciApkAN oUr Broshure, LeafLet and sLide sHow akHirnYer akU buat pembentangan hARi nIe..Mula2 macam perasaan ada, tapi buat ignore jewlah dah biase buat kan...
tapi kecewalah hari nie aku bentang boring jew,,semua diam..tgk madam pun macam xceria..tApi sebaik ada ANIKA SADJIDA nie banyak buat joke!..walaupun spontan but its okey diorg enjoy jgak..pape pun thankz too my partner JAIM, LINDA, anD KAk fIZa sebAB suppOrter n BerkErJAsAma..Nely mIntAK mAaf kAlau sEpAnjANg kiTA berkErjAsama nie adew yang terguriskan hati korang and pape pun kita dah buat yang terbaik Ok!!

Sunday, February 27, 2011

sAyA pEMALu kALaU kAMu nAk tAhu>>



kAWAn2...iNiLAh oRAng yAng sAnGAt pEmAlu kAlau nAk bErKAwan tApi kALau DAh KAwan kOrAng tAhu LAh nEly nIe MAcAm nEr...
hOpeFuLly koRAng sUdi LAh KAwAn nGAn bdAk nIe...muKA jEw nAMPAk mCm GArang (oRAng ckAplAh)tApi HAti BAik TAw...kALaU kORAng NAk TAhu FoLLow jEw bLOg bUDAk nIE...