Monday, February 28, 2011

pRensAtaTion iS sOo bORinG!!!

bErmiNggU-mInggU ciApkAN oUr Broshure, LeafLet and sLide sHow akHirnYer akU buat pembentangan hARi nIe..Mula2 macam perasaan ada, tapi buat ignore jewlah dah biase buat kan...
tapi kecewalah hari nie aku bentang boring jew,,semua diam..tgk madam pun macam xceria..tApi sebaik ada ANIKA SADJIDA nie banyak buat joke!..walaupun spontan but its okey diorg enjoy jgak..pape pun thankz too my partner JAIM, LINDA, anD KAk fIZa sebAB suppOrter n BerkErJAsAma..Nely mIntAK mAaf kAlau sEpAnjANg kiTA berkErjAsama nie adew yang terguriskan hati korang and pape pun kita dah buat yang terbaik Ok!!

No comments: