Sunday, May 29, 2011

part 2: geNtiNg HigHLAnd

hari nie nak tunjuk gambar2 yang kita orang pergi genting hari tuh~ >>>

Sicomel ... Afif Zakhwan Slideshow

Sicomel ... Afif Zakhwan Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ Sicomel ... Afif Zakhwan Slideshow ★ to Kuantan. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

Saturday, May 28, 2011

stORieS abOut Afif zAkhwAn >>>


AFIF ZAKHWAN kini berat 4.5kg. semakin sihat dia. 4hb nie kenduri akikah dia. lpas tue dia balik KL. tak sabar nak jaga dia ni. afif yang sangat manja dengan daddy dia. bila daddy dia balik KL. dia tak tido malam. penat mummy nak berjaga malam untuk dia.
papa lah AFIF. MAK USU tunggu AFIf kat KL yEr>>>

thankz to : syuhadah radzi


hadiah dari bEStiEs <3


26 MAY 2011 : I am tWenty yeArs OLd !!!

NELIESULIZA BINTI ZAININ
20th years old

surprise bufday party from besties NURUL SYUHADA RADZI

sponsor by sayang syusyu

sangat terharu, sedih & gembira coz pertama kali sambut bufday dengan kawan2 >>>
neliesuliza.blogspot.com

 neliesuliza.blogspot.com

 neliesuliza.blogspot.com

neliesuliza.blogspot.com

THANKZ A LOT TO:
syusyu
yan
anika
linda
piqa
kak awien
amin
walid
im 
ejoy

COZ CELEBRATE MY BUFDAY >>>

25 may 2011 tengOk wayang wiTh bEsties >>>


sangat hebat & tak ugi tengok cter nie. sepanjang cerita nie aku nangis jew.. nasib baik adew YAN AZIYAN coz pinjamkan bahu dia. memang sangat best and the best !!!

scene dalam cter nie :>



 <<< NUR AMINA & ADAM TIDAK BOLEH DIPISAHKAN >>>

Saturday, May 21, 2011

a fLy to gEntiNg hIghLAnd >>>

19 mAy 2011 : a dAy with bEstiEs

pErghhh!!! sangat teruja and excited giler campai tak leh tido sebelum pergi GENTING HIGHLAND. best, have fun and macam2 perasaan pergi sana. cer tengok gambar kat bawah nie >>>









sedar tak sedar, kita orang snap hampir 600 keping. pergH!!! giLA posing kita org nie. macam2 ragam kita orang kat cana. tapi best pergi dengan diorang. nak pergi lagi!!! hari tue tak puas nak main coz hujan. sebaik pagi tue sempat jugak main.

Wednesday, May 18, 2011

PengALAMAn mAsuk biLIk ICU >>>



sangat menakutkan masuk bilik ICU!. kedengaran bunyi mesin penafasan lah, mesin jantunglah, dan macam2 mesin lah dengar. klu wayar tu lagilah macam2 wayar ada. gmbar diatas nie gmbr hiasan. tapi keadaan nie sama saje dengan apew aku lihat. sebelum ini cuma tengok dari luar saja dan merasakan bilik ICU nie mcm wAD biasa jew. tapi bila aku dah masuk. BOLEH jadi TRAUMA sekejap !!

Monday, May 16, 2011

sELamAT haRI gURU CiKGU !!! 16 mEI 2011


sElamat hari guru di SEKOLAH KEBANGSAAN KG.CHERAS BARU, SEKOLAH MENEGAH TAMAN SERAYA DAN SEKOLAH MENENGAH BANDAR TASIK SELATAN. yg banyak mengajar dan tunjuk ajar saya selama nie. jasamu akan ku kenang selamanya.

tak lupa tempat yang saya belajar sekarang nie INSTITUT PROFESIONAL BAITUMAL. yg memberi kejayaan saya sekarang nie.
Alhamdulilah.
GURU TRANFORMASI NEGARA !!!

Sunday, May 15, 2011

SAbtU 14 MAy 2011: OnE dAY at HomE >>>


hari ini sehari suntuk aku dirumah. bangun pagi aku dikejutkan dengan budak kecik. then aku sarapan. selepas tue aku main dengan buah hati tersayang AFIF ZAKHWAN. then dia tidur. aku siapkan makanan tengahari. sedap jugak aku masak.hahaha.boleh buat menantu nenek aku cakap. then diorang kuar. aku tinggal dirumah with my sister in law dan tak lupa AFIF ZAKHWAN. petang hari. aku mandikan baby. bukan pertama kali tapi dah banyak kali. boleh kahwin dah OPpsS!!!. dan dia tidur sampai nak azan maghrib. setelah itu apew lagi..aku WEbcAm lah dengan dia. CUBA TENGOK GAMBAR DIATAS ^ ^ ^

Saturday, May 14, 2011

at kuantan, Pahang

akhirnyer sampai juga di kuantan, pahang bertemu AFIF ZAKHWAN tercinta.
 dapat jugak jumpa dia. alhamdulilah. sampai jugak.

8 May 2011: satu persatu couszins aku sudah bErtunAng>>>

tahniah sis wanda kini sudah menjadi tunangan orang !!!







akhirnyer dia kini sudah dimiliki dan disunting oleh insan yang dikirim kan oleh tuhan dan ditentukan sebagai jodoh nyer yg telah ditentukan dan dirancang. dia lah insan yg dicari2 selama nie. alhamdulilah, manja doakan semoga kak wana bahagia selalu disisi abg mazlin dan kekal hingga akhir hayat dan bertemu di syurga >>

SELAMAT HARI IBU SEDUNIA!!!
TO MY MAMA: MaNJA SAyaNG maMA taW~ ~ ~

terima kasih coz menjaga dan mendidik manja selama ini. mama menjaga manja dengan baik walaupun manja nie susah nak dengar cakap mama.


dAn...
thAnkz to iBu sebab melahirkan manja didunia ini..segala pengorbanan ibu sentiasa manja ingat sehingga akhir hayat manja. insyaallah.
walaupun manja tak membesar didepan ibu. tapi manja sentiasa dan setiap masa ingat ibu.


tAkEn picture by ayAT a.k.a brother

Friday, May 13, 2011

12 may 2011: hANg oUt with bEstiEs >>>

sangat best tengaok filem "KONgSi"

thank to:

coz teman saya tengok cter nie>>
sangat best kan>>>
xrugi tengok cter niE>>>
Lu LaNgsi Lu Mati>>>