Sunday, May 15, 2011

SAbtU 14 MAy 2011: OnE dAY at HomE >>>


hari ini sehari suntuk aku dirumah. bangun pagi aku dikejutkan dengan budak kecik. then aku sarapan. selepas tue aku main dengan buah hati tersayang AFIF ZAKHWAN. then dia tidur. aku siapkan makanan tengahari. sedap jugak aku masak.hahaha.boleh buat menantu nenek aku cakap. then diorang kuar. aku tinggal dirumah with my sister in law dan tak lupa AFIF ZAKHWAN. petang hari. aku mandikan baby. bukan pertama kali tapi dah banyak kali. boleh kahwin dah OPpsS!!!. dan dia tidur sampai nak azan maghrib. setelah itu apew lagi..aku WEbcAm lah dengan dia. CUBA TENGOK GAMBAR DIATAS ^ ^ ^

No comments: