Sunday, November 6, 2011

sElAMAT mEnyAMbut hARi RayA AidIL adhA 6 Nov 2011 >>>


Assalammualaikum...
hAi kawan2 cik nely :)
Kejap jew dah menjelma harai raya Qurban kan.. rasanyer baru semalam saja kit amenyambut hari raya puasa..
cik nely sedih taw..tahun ini first time raya sorang2 dekat rumah.. Mama, cik nely raya dekat Kedah...
tadi dengar suara takbir dari masjid, rasa nak menangis dah airmata ini..
itulah..kita kne hidup berdikari kalau tak susah nak hidup sorang.
cik nely rindu sesangat zaman dulu2..
rasa nak putar kan masa saja..
cik nely tak suka life sekarang :'(

korang mesti bestkan, raya dengan family dan sanak2 saudara :(
hopefully korang happy lah..hargailah diorang, selagi diorang masih ada oke!
ha! lupe pulak.. korang dah menghayati kew hari raya Qurban nie ???
yang mana tak tahu tue ,, pergi cepat tanya mak N ayah korang k,
tak pun tanya jew sesiapa yang tahu pengertian ibadah Qurban nie :)
.
.
.
.


No comments: