Wednesday, October 26, 2011

kUrsUS kAhwIn pErTAma kAlinyEr 23hb Oct 2011 >>>


assalammualaikum...
HA! pelik tak tetibe cik nely upload gambar nie???
sEbenarnyer cik nely dah pergi KURSUS KAHWIN taw :)
ha..ha..ha..ha.. MAmA cIk nELy cakap dah gatal nak kahwin lah tUH!
kelakar kan mama cik nely nie..
actually cik nely belum lagi nak kahwin.
cik nely pergi sebab cik nely tak tahu nak buat apa kan..then tetiba kakak cik nely kata nak pergi PROGRAM KURSUS KAHWIN kat PWTC.. tanpa memikirkan cik Nely pergi dengan sukarelanyer cik wah!
apa yang cik nely dapat dari kursus tue..banyak dititik beratkan bAb AKIDAH..
bagaimana nak menguruskan kewangan..macam mana nak didik anak2 kita nanti..tapi bila tiba korang pergi nantikan kenalah OPEN MIINDED taw ! USTZ & USTZAH mmg sPOrting GILER2..
sO nanti cik NELy nak pergi lagi dengan pasangan cik nely pulak !!
S A N G A T B E S T !

2 comments:

Enzer83 said...

Huu..huu..patutlah bau nasi minyak kuat sangat hii..hii..

cik fitrah said...

wah ! jelez! nk p jugak~ *gatainya la...