Saturday, August 17, 2013

Selepas KLCC...

Assalammualaikum..
Hai..
Peduli ape lah orang nak cakap kan 😃😄😀.. Selepas kejadian itu.. Kami mesej seperti biasa.. Dan bermula kamu kuar secara diam diam.. Haha😜😜 (Mr.A dan Cik Anis tak tahu) first kita orang kuar berdua semula tak ingat tarikh jugak.. Sebelum tu, Mr.Right pernah ajak tapi cik nely macam segan dan tetiba hati nak terbuka semula pada hari itu.. First kita orang gi Aeon Cheras Selatan tengok ceter Siti Saleha dan Aaron Aziz (tak igt tajuk). Then pergi makan dan balik.. Bila teringat best giler.. Then lepas tue memang ligat lah kuar.. Kali ke-2 pergi The Curve.. Hahaha (excited gila nak pergi sebab tak pernah pergi).. Then tengok wayang cerita ape tak ingat... Sejak itu hujung minggu memang kami keluar saja.. Sampai mama dah mula bising.. Setelah sebulan lebih jugak kami selesa dan memang kami dah kenal antara satu sama lain cuma kali ini kami berjumpa semula dan ditemukan semula (wah buat comeback taw)kuasa allah kita tak tahu dan Mr right propose pada 1fst March 2013 to be inrelationship  then we together on 5th March 2013 (cik nely mintak masa untuk berfikir dan alhamdulilah cik nely terima dia). ❤❤❤ 

No comments: