Saturday, August 17, 2013

Cerita seterusnya...

Assalammualaikum..
Hai blogger!
Cik nely tak kisah pun korang suka or tak nak baca entry cik nely.. Bagi cik nely lah apa yang cik nely buat semuanya tidak salah disisi undang undang..😉😉
So, cerita seterusnya.. Lepas pergi genting tue.. Kita orang tak de plan gi memana sebab cik anis busy belajar tinggallah kami yang kerja dan kerap jugak pergi melaka macam pergi KL.. Tapi best laa.. Then kita orang dah slow tapi hubungan cik nely dengan Mr. Right still continue.. Macam macam program kita orang buat laa.. Selalu nyer pergi tengok wayang.. Sebulan kami bersama cik nely terus bawak jumpa family cik nely.. Sebab cik nely nak hubungan ini serius dan cik nely tak nak berkawan lama dan cik nely ajak kahwin, alhamdulilah Mr. Right setuju dan selepas bawak jumpa family cik nely dia okey walaupun jantung dia bagai nak gugur katanya.. Alhamdulilah family cik nely suka dengan dia lagi lagi mama cik nely suka sesangat.. Menantu kesayangan dan pilihan..❤❤❤ sikit sikit nama dia sahaja sampai cik nely cemburu dan dia memang pandai ambik hati mama cik nely.. Ada sahaja bunga yang dia nak bagi..itulah dia Mr Right..

No comments: