Saturday, August 17, 2013

Cerita cik nely bermula disini...

Assalammualaikum... Hai!!
Last cik nely updated blog cik nely.. Sewaktu cik nely graduate.. Tahun lepas bulan 5 or 6 macam itu.. Selepas cik nely busy keje dengan AEoN.. And then pada 22hb May 2013 cik nely behenti kerja hampir 3 tahun jugak cik nely berpengalaman disitu.. Cik nely behenti sebab cik nely tak tahan dengan boss cik nely dan officer cik nely.. Dan membuat keputusan untuk bertukar kerja.. Sewaktu Mr right pun bagi semangat dan pandangan.. Dan bermula lah 3hb June 2013 berkerja di sogo semula..

Alhamdulilah sampai sekarang cik nely boleh bertahan walaupun penat..
Mr right selalu bagi semangat.. 
Insyallah cik nely nak bertahan disini dulu selama 3@4 tahun dan baru nak cari kerja lain.. Actually cik nely nak kerja Bank 😄😄 tapi tak ade rezeki lagi.. Kalau dapat goverment lagi bagus 😉😉😉

No comments: