Sunday, August 25, 2013

Alhamdulilah D..

Assalammualaikum...
Hai blogger, hari ini raya ke berapa yer kita?? Cik nely rasa sekarang semua mood raya lagi kan?? Cik nely semalam buat open house, tak panggil ramai orang pun cuma yang terdekat.. Actually nak citer nieh.. Cik nely pernah cakap dengan mr.right yang tiap tiap tahun cik nely buat open house, dan tahun lepas ke or dua tahun lepas mr.right pernah datang tapi cik nely kerja.. And tahun ini perancangan cik nely nak temukan keluarga mr.right dengan keluarga cik nely ini proses untuk fasa pertama. Semalam family mr.right datang, cik nely tertunggu jugak ingat tak dapat datang semalam..

D..
Alhamdulilah hajat kita berdua sudah terlaksana D.. Ape yang kita rancang alhamdulilah semalam telah belaku.. B happy tengok family D datang dan rasa lega.. Kalau lah D ade mesti lagi best.. B bersyukur sesangat ..


Yang mencintaimu...
Neliesuliza Zainin

No comments: