Monday, September 28, 2015

Selamat Hari Raya Aidil Adha


Assalamulaikum...

  28/09/2015, 03.47p.m
Hai korang, Selamat Hari Raya Aidil Adha masih belum terlambat nak bagi wish. Cik nelly macam biasalah tiap tipa tahun sambut dekat rumah nenek cik nelly, Kg Cheras Baru. Jeles yang mana ada kampung.
Tapi bersyukur jugak sebabnya tak sibuk nak hadap jalan jem.
    Raya kat KL, apa yang best. Bagi cik nelly setiap family sambut dengan cara yang sama cuma suasana dan keadaan jewlah berbeza. Bermula lah tahun ini, Mama nelly dah amik tugak nenek nelly untuk siapkan juadah Dipagi Raya, macam rendang dan lain.
   Tahun ini sambut Raya tak macam dulu dulu sebabnya semua pak cik dan mak cik balik kampung masing masing. So rasa kemerianya kurang sedikit.


 

No comments: