Monday, September 14, 2015

Angan Angan Dan Berangan Mungkin Boleh Jadi Kenyataan ^_^




Assalammualaikum..
  Hai Korang!!, tetiba nak entry tengahari ini. Of courselah exciteed bak Hang!.
Semalam cik nelly keluar sekejap dengan SUPERBIKE F! sebab minggu lepas kita orang tak spend masa untuk berdua sahaja!. And then cik nelly decide lah malam semalam (AHAD). 
  Selepas pickup SUPERBUIKE F kat rumah dia, macam biasa SUPERBIKE F nak bawak kereta, tak bagi chan langsung kita nak bawak! setiap kali keluar mesti tak tahu nak pergi mana, SUPERBIKE F ajak tengok wayang, tapi cik nelly tak rasa nak tengok wayang pun. And then dia bawak cik  nelly pergi TITIWANGSA!
   Sebenar benarnya cik nelly lebih suka spend time berdua dengan bercerita, cerita sahaja apa yang nak cerita, walaupun cerita itu dah BASI, hehehe. Cik nelly tak kisah pun kalau nak cerita benda yang lepas, tapi sebenarnya tak elokkan, kalau benda itu best or yang tak boleh lupa, should be okey je,
   Kita orang jalan lah kat TITIWANGSA, tapi separuh sahaja boleh tercabut kaki kalau jalan satu taman.
Cerita punya cerita sehingga pukul 11mlm, SUPERBIKE F memang ada HABIT suka komen siapa yang lalu didepan mata dia, Cik Nelly pun tak faham!!.Mulut macam perempuan ada sahaja yang nak cakap! Cik nelly hanya mampu diam dan gelak.
  Sebelum itu, means sebelum sampai kat TITIWANGSA, SUPERBIKE F tanya cik nelly pakai cincin saiz apa?? Terkejut pun ada, sebab belum pernah lagi ada someone yang tanya pasal size cincin cik nelly. Arwah Azuan pun tak pernah. Cik Nelly malu, yelah takkan terus cakap NAK! hahaha, it is GELOJOH okey SUPERBIKE F.
   Kalau SUPERBIKE F nak tahu siza maybe SIZE 5, tapi kita nak cincin macam kat gambar atas tuh.
 hehehe. Tapi tak kisah pun nak bagi cincin apa, janji ikhlas, tapi cuma nak tahu cincin itu sebenarnya untuk apa? PROPOSE? or JUST TANDA yang cik nelly milik SUPERBIKE F.


Dear SUPERBIKE F ...
   Untuk story kita, boleh tak make it suprise and make idea to propose ME ? ^-^
tapi jangan bagi tahu saya?? Saya tahu SUPERBIKE F mesti boleh



No comments: