Thursday, September 17, 2015

EMPAT HARI away to KEMAMAN, PAHANG

Assalamualaikum..

  Selamat Pagi Blogger,
    Hari ini pepagi hujan membasahi bumi, sesedar pada pukul 3 pagi, bertuahnya cik nelly boleh terjaga 1/3 malam, tapi mampukah cik nelly bertahajud diwaktu itu. Maka rugilah jika kita tidak dapat melaksanakan.
Sesungguhnya wajib pun tidak mampu tapi berusaha untuk melakasankan.
   Pepagi, Huh! malasnya nak bekerja hari ini, sebabnya esok cik nelly dah pergi kemaman. Banyak kerja yang tak wajib nak kena buat. Tapi sifat malas membuak buak dia dalam diri. Mama pernah pesan jangan malas, nanti bila time gaji mesti rasa tak cukup, sebabnya kita buat kerja dengan keadaan tidak ikhlas.

Mama OH Mama,
  Kerisauan dia tinggi, nak drive pergi kemaman. Mula mula tidak bersetuju tapi pujuk punya pujuk
akhirnya dia kalah jugak dengan anak bongsu dia ^_^.
   Malam ini, mesti dia dah buat senarai dan peringatan sepanjang kat sana. Itulah mama yang sering anggap cik nelly macam umur 12 tahun.
   


   Empat Hari, Sememangnya masa macam sekejap mungkin rasa lama. Nanti rindu SUPERBIKE F, belum pergi dia macam tak bagi, yelah hujung minggu selalu mesti spend time, tetapi minggu ini tak dapat. Biasalah mula mula bercinta cinta memang begini. ^_^
    Malam ini quality time, masa untuk berdua. Semalam tetiba SUPERBIKE F didepan rumah ! Bawak ikan terubok masin. Waktu itu cik nelly dah terlelap dah tetiba dapat call. Dating depan rumah, macam sweet je.
Bila semalam nervous first time buat AIR untuk SUPERBIKE F!. Mengelabah sudah semestinya, tapi wat lek wat peace. Hello kemon lah cik nelly okey, Of course terrer. HAHAHAHA
    Tulis entry ini pun dah rasa rindu, entah kenapa sekarang memang tak boleh berengang rasanya dengan SUPERBIKE F.Hopefully rasa ini sampai bila-bila. Aminn
 

RINDU.. kurniannya ALLAH.

Dear SUPERBIKE F, 
    Saya tak ada untuk EMPAT HARI Saya ada sentiasa dengan awak.
Itu dalam hati Awak.

  • Jaga diri,jaga iman, jaga solat
  • Jangan pandang dengan perempuan lain
  • Jangan mengatal dengan perempuan lain

  Walaupun tak lama, walaupun saya bukan pergi Overseass! saya nak pesan dan nak bagi tahu je...
Kerisauan saya sangat tinggi dengan awak, terutama pasal hati..
Saya tak mintak tapi saya takut awak berubah hati ..


jumpa nanti malam SUPERBIKE F ...

No comments: