Monday, April 13, 2015

Perkampungan Pengantin Setapak :Siti Elizad Resepsi 11 April 2015






Assalammualaikum..

Hi ^-^ Uollss  ooo


 Sabtu, 11 April 2015,  8PM, Aaarivaall dekat setapak tempat majlis tersebut. Kepenatan mestilah ada lagi lagi dengan tak cukup tidonya tapi layan kan sahaja sebab nak pergi Majlis tuh.

    Sesampainya dengan kekawan cik nelly, Cik nelly bawak adik sepupu sebab satu kad dua orang sahaja, bukan macam kenduri kahwin biasa sesuka hati kita nak bawa. So dengan majlis protokol kali ini.

  Before this cik nelly pernah je pergi majlis majlis yang formal, so tak ada lah kekok sangat!

Majlis bermula semua lepas azan isyak, Setiba nya kami disana alhamdulilah hujan rahmat. sebaik tak kena hujan begitu juga dengan waktu balik.

  Sangat Fun cuma badan letih so just lepak dengan makanan yang sedia ada sahaja. Cik nelly balik dalam pukul 10.30 macam itu. Ramai lah jugak artis yang ada, tapi semua nya macam orang biasa juga.

Gambar Dari Cik Nelly ^-^


Bersama Adik Ogy Ahamd Daud
(Mak Kyra dalam Teman Lelaki Upahan)





No comments: