Sunday, September 8, 2013

Mak bagi telekung..


Assalammualaikum..
Hai blogger! Korang mesti tengah lepak lepak tak pun tido awal malam
Nie kan.. Sebab ade yang esok nak pergi kerja dan adik adik nak pergi sekolah.. Hari Isnin adalah hari malas sedunia..
Cik nely hari ini pergi umah mak.. Sebab akak niza ajak pergi kenduri tunang kawan dia.. Hehehe best makan makanan ala ala kampung.. Then balik rumah mak lepak dengan mak.. Dan yang paling best cik nely dapat masuk bilik Mr Right! Alhamdulilah dapat jugak terbayang dia di bilik tido Mr Right.. Mr right masih simpan botol air anugerah, kotak jam yang cik nely bagi pun ada lagi, cuma cik nely tak nampak teddy bear dan forero rosye yang cik nely bagi kat Mr right sempena anniversary kita orang yg ke-4.. Cik nely nampak gambar convo dia, banyak barang dia dekat bilik dia yang masih belum disentuh.. Alhamdulilah cik nely dapat sembayang di bilik  dia tadi, sembayang zuhur dan Asar.. 

D... Mak bagi telekung, mak cakap telekung tue D yang belikan untuk mak dari bandung.. Mak bagi B.. Hihihi b dapat jugak dari D telekung yang di belikan.. Walaupun niat untuk mak tapi bagi B Tetap dari D.. 
Insyaallah B akan jaga dengan baik.. 

Yang selalu mencintaimu
Neliesuliza@Mrs Azuan 

No comments: