Tuesday, March 22, 2011

cOmpetions sIngs>>>

  cuba tengok gambar-gambar dibawah nie>>>
sempat lagi kami posing taw..semetara menunggu giliran kami. waktu ini nak hilangkan nervous taw!!!. dan kita orang tak lengkap kalau tak snap picture nie.


gambar selepas habis competions. sedihnyer kita orang  tak menang pun. tapi best lah enjoy walaupun dapat saguhati jew.

inilah sayang saya. kemana pergi mesti kita orang bersama. kecuali bila dia keluar dating Laa...

kEjap Adew lAgi >>>

paling best sekali walaupun kita orang tak menang abang izwad belanja makan kat kG.Baru.
terbaiklah tempat tue..nak tengok tak apew kita orang makan>>>

 ikan siakap masak GAjuS!!! sEDap nyER 
pRICe: RM30

kAilan IkAn MAsin!!!
priCe: RM10

tOm yAm cEndAwAn ThAi!!!
pRicE: RM28

nAk tEngOk saLah sAtu dARi kiTA oRAng HEpy dI dEpAn MAkanAn >>>

diA...NAququ

dAn sAyA >>>


No comments: