Monday, October 19, 2015

JUMAAT : 16 October 2015

Assalammulaikum ...

Hi Korang!!

   Isnin, 19/10/2015: Sejak kebelakang ini, perasaan asyik bermain main, kejap happy kejap sedih kejap perasaan pelik pelik rasa (in a Jepun Day). Biasalah perempuan memang suka begini, sesuka hati dia sahaja nak rasa suka or marah marah. Hopefully si lelaki memahami si perempuannya.

  Cik Nelly seboleh bolehmya tak nak ikutkan sangat perasaan yang macam ini, sebab macam tak bestkan tetiba nak marah. Tapi hakikatnya Cik Nelly memang cepat je temper. Hahaha

Back to topic, Pada hari Jumaat lepas cik nelly balik dari kerja jumpa lah Superbike F, sebabnya dia ajak makan malam dan lagipun esoknya cik nelly nak balik kuantan. Jumpa pun tak lama sebab cik nelly nak rest awal, esoknya nak drive sorang ke kuantan.

    Selepas makan, Cik nelly pun tunggu dalam kereta sementara Superbike F pickup "Mee Kolok" mak dia. Selepas itu memasing dalam kereta dengan tetiba Superbike F tunjuk cincin ^_^, OMG! Speechless, memang tak terkata. Nak nangis tapi tak keluar pun. Cik nelly tak menyangka pun sebabnya Superbike F memang ada cakap pasal cincin tapi buat tak tahu jewlah. Bagi Cik Nelly tak suka cakap tentang janji sebab takut nanti Si dia tak tunaikan dan bila tak dapat jadi frusted gila gila nanti kalau paksa boleh jadi gaduh.

   So,bagi cik nelly nak bagi, bagi sahaja. Tapi dapat pakai sekejap je, tak nampak pun warna apa, katanya emas putih. Waktu itu Superbike F cerita lah itu ini, sehingga sampai rumah dia dan Cincin diberi balik.
Adalah frust kat situ sebenarnya sebab tak faham cincin itu untuk apa,

JUST FORGET IT!!



No comments: