Tuesday, March 31, 2015

Majlis Cukur Jambul Syahputra


Assalammualaikumm..


Hi ^-^

  28 March 2015, Majlis cukur jambul anak buah cik nelly yang ke-16, ^-6 makin bertambah memang dah boleh buat team bola sepak!, Majlis hari sabtu itu bermula lepas zuhur tapi hari itu jalan jem teruk sangat, So macam biasa delay sampai ke pukul 3 petang.

  Hari jumaat hari itu, lepas balik kerja cik nelly pergilah umah akak cik nelly nak tolong apa yang patut, sebab memang adik beradik cik nelly sahaja yang masak!. So the leade and the best masak mestilah mama cik nelly. So sampai ke subuh cik nelly tak tido dengan abang cik nelly. Lepas subuh baru balik ke rumah nak tido sekejap!

  

   Majlis Cukur Jambul Cucu Cik Yah kali ini memang pasang khemah sebabnya memang family besar dah tak muat dalam rumah. So memanh selepas ini sesiapa nak buat kenduri kecik kecik pun memang kena pasang khemah. Alhamdulilah kenduri Syahputra banyak orang sponsor terutama khemah nie, Kakak sepupu yang sponsor.

   Habis majlis selepas maghrib la, sebabnya keesokkan hari semua ada kerja dirumah nenek. So nak rest awal!. Bulan April sememangnya busy.


So Cik Nelly nak belanja gambar my nephew yang ke-17


   Ashu doakan syahputra menjadi anak yang baik dan berbakti kepada ibubapa, semoga berjaya dalam kehidupan dan boleh jaga Nenek untuk ashu.No comments: