Wednesday, February 18, 2015

Hello !

Assalammualikum ...

Hai Korang !!
mesti ada yang selalu stalker cik nely punya blog tertanya tanya kenapa lama sangat tak updated kan ??
Okey the reason why, sebab cik nely tak sempat dan menyempat untuk updated! padahal handphone selalu ada je kat tangan kan ! okey Cik nely sekarang dah mula nak updated insyaallah ..

Sepanjang cik nely tak updated blog nie, cik nely biasalah dengan rutin harian cik nely ! bangun pagi siram pokok jemur kain la, main masak masak lah (ececeh) hahaha Iyo ke idok tuh kan, ??^-^
Tak dewlah macam biasa lah dengan kehidupan kita kan yang macam macam ragam nya
cik nely bzy dengan anak anak buah lah, bzy dengan kekawan la,
Terlalu banyak nak diceritakan dan tak banyak pun cerita yang menarik yang cik nely ada.
Tapi untuk 2015 insyallah ada banyak story memoriesnya nak cerita ..





Sekian,
Okey Tunggulah Next Punya Updated !

No comments: